Bestellingen versturen door een fulfilment center?

Bestellingen versturen door een fulfilment center?

mei 23, 2024

Jij bent vast een ondernemer met een succesvolle webshop en je ziet iedere maand het aantal bestellingen stijgen. Je merkt echter dat de afhandeling van de bestelling veel tijd en energie kost, waardoor je deze taak liever uitbesteedt aan een fulfilment center.  Versturen door een fulfilment center renddabel? Wij van SEM Fulfilment helpen je graag bij een soepel en vlekkeloos verloop van het logistieke proces. Maak gebruik van onze value added services en werk stap voor stap naar een optimale klantervaring.

 

Heb jij de ultieme fulfilment partner al gevonden?

Het kan vrij lastig zijn om een vakkundig en ervaren fulfilment center te vinden die past bij de behoeften en verwachtingen van jouw webshop. Het vinden van de perfect fulfilment partner is echter niet onmogelijk. Bij SEM Fulfilment hebben wij flexibele processen, waardoor wij volledig kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Hierdoor kunnen onze partners perfect inspelen op de specifieke wensen van klanten, zodat zij met extra services waarde kunnen toevoegen aan de klantbeleving.

Geschikt fulfilment voor zowel kleine als grote webwinkels?

Bij SEM Fulfilment zijn zowel kleine als grote webshops aan het juiste adres voor het uitbesteden van het logistiek proces. Op deze manier willen wij onze partners de mogelijkheid bieden om zich volledig te focussen op andere e-commerce taken, zoals marketing, sales en de klantenservice. Terwijl wij de bestellingen versturen en retourzendingen verwerken, houd jij je bezig met de groei van je webshop.

Versturen door een fulfilment center kostenbesparend?

Het uitbesteden van je webshop fulfilment is niet alleen ideaal voor jouw voorraadbeheer, maar het bespaart ook op je kosten. Zo hebben wij van SEM Fulfilment een samenwerking met koeriersdiensten voor de verzending van pakketten. Hierdoor kunnen wij lagere inpakkosten en verzendkosten hanteren. Ben je nieuwsgierig of dit ook voordelig is voor jouw webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je maar al te graag!

Hoe werkt de koppeling met de webshop?

Het koppelen van een webshop aan ons voorraadbeheersysteem is eigenlijk vrij eenvoudig. Wij maken namelijk gebruik van een gebruiksvriendelijk voorraadbeheersysteem welke gekoppeld kan worden aan alle meest voorkomende e-commerce platformen. Denk hierbij aan WOOcommerce, Magento, Myshop, Shopify, Presta, Bol.com en Amazon. Door het geavanceerde dashboard kun je altijd en overal op de hoogte blijven rondom de logistieke processen van jouw bestellingen.

Door voordelen van een fulfilment center met een online portaal:

  • Altijd en overal op de hoogte van je bestellingen
  • Updaten van artikelinformatie en voorraadbeheer
  • Informatie over de afhandelingen van je bestellingen
  • Slimme koppeling naar de vervoerders voor de aanmelding van je pakketten
  • Professionele en realtime track & trace gegevens

voordelen van een fulfilment center met een online portaal

Wil jij de klanttevredenheid van jouw webshop verbeteren en waarde toevoegen aan de klantbeleving? Kies dan voor het uitbesteden van je webshop fulfilment en laat het logistieke proces vlekkeloos en soepel verlopen!

 

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?