Verzenden via SEM Fulfilment: betrouwbaar en snel

Als jouw klant iets bij je bestelt, wilt hij of zij het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben.

Daarom kiezen we er bij SEM Fulfilment in de meeste gevallen voor om te verzenden via PostNL: een betrouwbare partner die al jarenlang garant staat voor kwaliteit. Met een late cut-off tijd van 23:30 kunnen je klanten bovendien tot laat in de avonden bestellen en de volgende dag al genieten van hun aankoop! En jij profiteert daardoor weer van hogere omzet en betere reviews van klanten.

Betrouwbare verzending

Natuurlijk zijn er ook andere vervoerders dan PostNL, maar onze ervaring is dat er nergens een betere combinatie van betrouwbaarheid en kwaliteit geleverd wordt.

Flexibiliteit

Wij leveren verschillende diensten als het gaat om pakketbezorging: van de meest eenvoudige brievenbuspakketten tot grote en zware aangetekende pakketten. Je bent dus erg flexibel in de manier waarop je je producten bij je klanten krijgt.

Uitstekende service

Bij SEM Fulfilment zit praktisch alle service al inbegrepen in de prijs. Hierdoor loop je dus niet tegen onverwachte kosten aan, maar weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Een pakket volgen doen jij en je klant natuurlijk eenvoudig via track & trace.

Door heel Europa

SEM Fulfilment verstuurt jouw producten door heel Europa, zodat we samen jouw internationale ambities waar kunnen maken!

Fulfilment: een logische vervolgstap

Begin je net met een webshop of wil je sneller doorgroeien? Dan ligt samenwerken met SEM Fulfilment voor de hand. We nemen je namelijk een heleboel werk uit handen: wij zorgen bijvoorbeeld voor de juiste koppelingen met je webshop-account en helpen je met het binnenhalen van de eerste orders. We hebben al veel webshop-eigenaren geholpen met groei, en dat willen we ook graag voor jou doen. We geven je vrijblijvende tips en adviezen, zodat we samen door kunnen groeien. Laat ons het logistieke proces in goede banen leiden, zodat jij je klanten van de beste producten en de beste service kunt voorzien!

Complete ontzorging

Bestellingen van jouw webwinkel snel, betrouwbaar en verzorgd afgehandeld.

Dat lijkt me wel wat
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?