Fulfilment

Bestellingen van jouw webwinkel snel, betrouwbaar en correct afgehandeld.

Wat is fulfilment?

Als de orders binnenstromen bij je webshop en je op zoek gaat naar mogelijkheden om de logistiek daarvan uit te besteden, kom je al snel de term fulfilment tegen. Maar wat is dat eigenlijk?

Heel in het kort: fulfilment is het complete logistieke verwerkingsproces van de verkopen in een webwinkel: dat loopt van het aankoopmoment door de klant tot en met de bezorging van je product. Dat bestaat uit deze stappen:
Inslag & opslag

Inslag & opslag

Inslag & opslag

Voorraadbeheer

Inslag & opslag

Orderverwerking

Inslag & opslag

Verzendingen & retouren

Focus jij je op je producten, webwinkel en je klantrelaties? Wij regelen de rest!

Fulfilment via een directe koppeling

Krijg jij een order binnen? Wij beginnen meteen aan de verwerking ervan! Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij een directe koppeling van jouw webshop aan ons systeem. Ideaal, want zo is er geen enkel tijdverlies. Via ons fulfilmentsysteem heb je daarnaast altijd inzicht in je voorraad, de status van bestellingen en alle andere data die je maar nodig hebt om je bedrijf verder te laten groeien. Zo kun je op ieder moment in één oogopslag alles terugvinden, bijhouden en aanvullen.

Ontvangst, inslag en verwerking

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je producten in optimale staat aankomen bij je klanten. Daarom worden ze bij ons zorgvuldig opgeslagen in een goed beveiligd en stofvrij magazijn. Al je producten worden direct in het systeem verwerkt, zodat ze dankzij de webshopkoppeling ook onmiddellijk zichtbaar zijn voor de bezoekers van je site. En retourzendingen? Die handelen wij ook voor je af.

Fulfilment doen we samen

Aan je bedrijf bouwen doe je met de juiste mensen om je heen. SEM Fulfilment vindt het belangrijk om elke samenwerking te verpakken tot een langdurig succes. Onze klanten zijn onze partners. Daarom zetten wij ons elke dag weer voor de volle 100 procent in om de logistieke afhandeling van jouw orders te realiseren. Dus ben je op zoek naar een partij die snel en betrouwbaar is en van open communicatie houdt? Neem contact op met SEM Fulfilment. Want je kunt met, maar vooral op ons bouwen!

Geen omkijken naar je orders

SEM Fulfilment neemt het hele logistieke proces snel en efficiënt van je over.

Dat lijkt me wel wat!
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?