Fulfilment voor VVB+

Verkoop jij je producten via bol.com, of wil je daarmee beginnen?

Verkopen via bol.com

Verkoop jij je producten via bol.com, of wil je daarmee beginnen? Dat is een uitstekende keus! Bol.com is een toegankelijk platform waar al veel ondernemers in de e-commerce actief zijn. SEM Fulfilment is dé fulfilmentpartner voor partners van bol.com: wij verzorgen het complete logistieke proces. Of je nu kiest voor   of Verzenden via bol.com+ (VVB+): dankzij onze late cut-off tijden van 23:30 & 23:59 en betrouwbare dienstverlening voorkom je strikes omdat je een leverbelofte niet na kon nakomen. En dat zorgt natuurlijk weer voor betere reviews, meer klanten en een hogere omzet!

Voordelen van verzenden via bol (VVB+)

Kies je voor SEM Fulfilment als logistieke partner voor het verzenden via bol.com, dan kun je kiezen voor VVB+. We zetten hieronder de voordelen voor je op een rijtje:

VVB+: voordelig en betrouwbaar

  • Voordelige tarieven: vanaf € 4,20 voor brievenbuspost, vanaf € 4,95 voor pakketten.
  • Geen zorgen: jij bent niet meer verantwoordelijk voor de prestaties van de vervoerder.
  • Zoekgeraakte zendingen tot 75% vergoed, inclusief verzendkosten.
  • Vragen over de levering worden door bol.com afgehandeld.

VVB+: extra voordelen

Bij VVB+ profiteer je van een extreem late cut-off tijd: bestelt je klant voor 23:59 via bol.com, dan heeft hij het product de volgende dag al in huis. Hiermee bied je betere service ten opzichte van concurrenten met een vroegere cut-off, waardoor je potentieel meer omzet haalt en betere reviews verzamelt.

Beginnen met verzenden via bol.com (VVB+)

Kies je voor SEM Fulfilment als je partner voor VVB+? Dan regel je dat heel eenvoudig. In de instellingen van je verkoopaccount staat de optie VVB+ vaak al vermeld. Ook als dat niet zo is, is er geen probleem: neem dan contact op met klantenservice van bol.com en geef aan dat je met SEM Fulfilment samenwerkt. Je hebt dan binnen een paar dagen toegang tot VVB+.

Naast het aanmelden hoef je zelf niets te doen. Wij krijgen automatisch de juiste verzendlabels en je klanten krijgen alle benodigde e-mails en track & trace-codes. Een kind kan de was doen!

Fulfilment: de logische stap voor groei

Of je nu net begint met je webshop of sneller wilt groeien: SEM Fulfilment helpt. Je kunt het volledige logistieke proces bij ons onderbrengen, zodat jij je kunt richten op het aanbieden van de mooiste producten en beste service voor je klanten. We helpen je bovendien van A tot Z, bijvoorbeeld met het koppelen van je account en je eerste orders. Ons vrijblijvende en gratis advies heeft al veel ondernemers geholpen met hun groei!

24/7 inzicht in je voorraad

dankzij slimme webshop-koppeling

Kies je voor SEM Fulfilment als je logistieke partner, dan profiteer je van allerlei voordelen. Een van die voordelen is dat je via onze slimme webshop-koppeling eenvoudig inzicht hebt in je voorraad. Jouw producten worden bij ons opgeslagen en wij zorgen ervoor dat je altijd precies weet wat je op voorraad hebt. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je voorraad op peil te houden.

Dat lijkt me wel wat
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?