Over SEM Fulfilment

Je kan met maar vooral op ons bouwen!

Samen sta je sterker, dat weten wij bij SEM Fulfilment – opgericht door twee broers – maar al te goed. Daarom is het ook onze missie om jou als ondernemer al het werk uit handen te nemen dat bij de logistieke afhandeling van de bestellingen die je binnenkrijgt, komt kijken . Want als wij doen waar wij goed in zijn, kun jij doen waar jij het beste in bent: ondernemen.

Complete logistieke proces

Zodra je producten verkocht zijn, nemen we het van je over. Wij verzorgen het hele logistieke proces, van de ontvangst en controle van goederen tot aan de verzending en het retourmanagement. Jij bent daarbij niet zomaar onze klant, maar onze partner: wij helpen om van jouw webshop een succes te maken.

Hoe we dat doen? SEM Fulfilment is een jong en dynamisch bedrijf en dat merk je in hoe flexibel we zijn: zo hebben we een extreem late cut-off-tijd tot 23:00 uur. Dat tovert niet alleen een grote glimlach op het gezicht van jouw klanten, maar zorgt er ook voor dat jij meer omzet kunt genereren op een dag!

Inzicht op elk moment

Nog zo’n voordeel: dankzij ons integrale systeem weet je op elk moment van de dag hoe het ervoor staat met je voorraad en de status van bestellingen en retours. Ook heb je altijd inzicht in de data die je nodig hebt om je bedrijf verder te laten groeien.

Houd jij, net als wij, van open communicatie en een transparant beleid? Dan helpen wij je graag te ontzorgen van je logistieke zorgen!

Zin om kennis te maken?

Neem contact op voor een offerte

Complete ontzorging

SEM Fulfilment neemt het hele logistieke proces van jouw webwinkel voor je over: snel en betrouwbaar.

Vertel me meer!
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?