E-fulfilment Center Value Added Services

E-fulfilment Center Value Added Services

sep 18, 2022

Alle zendingen binnen ons e-fulfilment center verschillen natuurlijk van elkaar. Sommige zendingen zijn groter en behoeven een gedetailleerde voorbereiding. Speciaal voor deze zendingen bieden wij onze value added services. Wij nemen het hele logistieke proces van jou over en jij kan focussen op de dingen waar je als ondernemer goed in bent, namelijk ondernemen!

Wat zijn de voordelen van onze value added service?

– Het logistieke proces wordt tot in de puntjes verzorgd

– Extra aandacht voor het retourproces

– Zorgen gezamenlijk voor een betere klanttevredenheid

– Wij bieden gratis advies op maat

Voorbeelden van onze value added services:

Wij van SEM Fulfilment e-fulfilment center willen jou volledig ontzorgen. Naast de standaard fulfilment diensten waaronder orderverzending, voorraadbeheer en retournering, bieden wij tevens value added services. Dit is ideaal voor zendingen die speciale wensen of werkzaamheden eisen. Hieronder staan enkele voorbeelden van onze value added services:

  • Toevoegen van barcodes
  • Labelen van producten
  • Bundelen van verschillende artikelen
  • Demonteren en herpakken van artikelen
  • Uitvoeren van een kwaliteitscheck
  • Betalingsafhandelingen controleren
  • Leveren van rapportages

E-fulfilment value added services

Logistiek tot in de puntjes verzorgd

De logistieke complexiteit neemt toe. Met de toenemende concurrentie moet jouw logistieke proces tot in de puntjes verzorgd zijn. Het maken van fouten is uiteraard menselijk, maar de consument is veeleisend in de huidige maatschappij en slordige foutjes zijn dan ook snel opgemerkt. Met onze value added services worden fouten niet over het hoofd gezien.

Extra aandacht voor het retourproces

Zoals iedereen weet zijn Nederlanders Europees gezien koplopers in het retourneren van gekochte artikelen. Vaak wordt dit gedaan omdat er onderdelen missen of de kwaliteit van het product valt tegen. Door gebruik te maken van onze value added services kun je bijvoorbeeld een kwaliteitcheck uitvoeren. Hierdoor voorkom je retourzendingen en dit versoepelt het retourproces.

Klanttevredenheid is key

Wij vinden het van groot belang dat zowel onze klanten als jouw klanten tevreden zijn met het logistieke proces binnen ons e-fulfilment center. Dit is dan ook de reden dat wij onze value added services bieden, zodat het klanten aan niets zal ontbreken. Deze extra diensten zorgen ervoor dat slordige

Fouten worden voorkomen en dat klanten het bestelde artikel volledig naar wens en op de juiste wijze ontvangen.

Gratis advies op maat

Ben jij benieuwd wat jij kan verbeteren aan het logistieke proces van jouw bedrijf? Wij geven je gratis en vrijblijvend advies met betrekking tot orderverzending, voorraadbeheer en retourzendingen. Hierdoor zorgen wij er gezamenlijk voor het zendingen naar klanten en retourzendingen vlekkeloos verlopen.

Wil jij ook gebruik maken van de value added services van SEM Fulfilment? Neem contact met ons op en gezamenlijk streven we naar een soepel logistiekproces!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?