E-fulfilment op maat in 2023? Dat kan bij SEM Fulfilment!

E-fulfilment op maat in 2023? Dat kan bij SEM Fulfilment!

mei 23, 2024

Het jaar 2023 is begonnen en de noodzaak van het uitbesteden van logistiek wordt in veel gevallen belangrijker dan ooit. Vooral als ondernemer heb je namelijk te maken met een onzekere tijd waarin steeds externe factoren veranderen. Het hebben van een professioneel en stabiel fulfilment center zorgt voor een goede fundering. Zo heb je met SEM Fulfilment een fulfilment center welke veel voordelen met zich meebrengt. In deze blogs hebben we alle voordelen op een rijtje gezet. E-fulfilment op maat in 2023!

 

Fulfilment center met vaste tarieven zonder verrassingen

De huidige tijd is zeer onzeker en je wilt als webshop natuurlijk niet voortdurend voor verrassingen komen te staan. Dit is de reden dat wij van SEM Fulfilment vaste tarieven hanteren, zodat je weinig tot geen last ervaart van schommelende prijzen. En wat ontvang je voor onze vaste prijzen? Dat antwoord vrij simpel, namelijk ALLES! Wij nemen vrijwel alle gewenste logistieke werkzaamheden uit handen, waaronder:

 

  • Goederen ontvangst
  • Voorraadbeheer
  • Bestellingen verwerken
  • Verpakkingsmateriaal
  • Duurzame verzending
  • Real-time voorraadbeheer en Track & Trace via ons platform
  • Gebruik van ons klantenportaal

Wil je weten wat nog meer zit ingegrepen? Lees hier verder!

 

Fulfilment center met real-time voorraadbeheer

Klanten krijgen steeds meer wensen en worden met de dag kieskeuriger. Met deze gedachte hebben wij van SEM Fulfilment een platform ontwikkelt waarmee jij als webshopeigenaar real-time de orderverwerking kan inzien. Zo kan je op ieder moment jouw huidige voorraad controleren en weet je exact wat zich achter de schermen afspeelt.

 

Ook hanteren wij belangrijke kernwaarde en dat is duidelijkheid en transparantie. Als webshopeigenaar heb je namelijk veel baat bij een terugkoppeling in de vorm van een overzichtelijke fulfilment rapportage. Hiermee krijg je direct antwoord op je vragen met betrekking tot je voorraad, track & trace en de status van je retourzendingen.

10 stappen van e fulfilment

Hét fulfilment center dat maat werk levert

Bij SEM Fulfilment ben je aan het juiste adres voor zowel maatwerk als all-in fulfilment. Wij bieden beide diensten aan, zodat we samen de 100% klanttevredenheid kunnen garanderen.  E-fulfilment op maat in 2023. Maar hoe zien deze diensten eruit?

 

  • All-in fulfilment: Bij all-in fulfilment worden alle beslissingen over de pakketten door ons gemaakt, waardoor je hier geen omkijken naar hebt. Dit is onwijs slim als je wilt focussen op andere belangrijke taken en het liefst niets te maken wilt hebben met de orderverwerking.
  • Maatwerk fulfilment: Heb je toch speciale wensen? Dan maken we deze wensen werkelijkheid met onze maatwerk service. Denk hierbij aan het toevoegen van handgeschreven bedankkaartjes of gratis opsturen van een product naar een klant. Jij houdt de touwtjes in handen, en wij voeren deze extra taken voor je uit.

 

Meer weten over SEM Fulfilment?

We bespreken maar al te graag de vele mogelijkheden voor het uitbesteden van jouw fulfilment. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen op 088-606 94 00 of door een e-mail te sturen naar info@semfulfilment.nl.

 

E-fulfilment op maat in 2023! Wij van SEM Fulfilment zijn klaar voor 2023 en wij hopen jij ook!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?