Fulfilment center in Nederland – Altijd inzicht in voorraad

Fulfilment center in Nederland – Altijd inzicht in voorraad

jun 19, 2024

Je kent het wel. De online verkopen op jouw webshops nemen toe en je begint het overzicht kwijt te raken. Is dit gek? Nee totaal niet, maar het kan wel worden opgelost. Met een stijgende populariteit van het online winkelen, is het van groot belang om continu zicht te houden op het logistieke proces binnen  een Fulfilment center in Nederland. Je wilt natuurlijk niet dat klanten vergeten worden of dat retourzendingen niet tijdig worden behandeld. Wij van SEM Fulfilment hebben de oplossing in huis. Zo hebben wij een online platform waarop je alle bestellingen van je webshops live kunt volgen. Benieuwd naar de voordelen hiervan? Wij leggen je het maar al te graag uit in deze blog!

Alle voordelen op een rijtje van een online dashboard

  • Krijg inzicht in het logistieke proces van je webshop
  • Extra bijsturen als dat nodig is (maatwerk)
  • Raak nooit meer het overzicht kwijt en werk overzichtelijk
  • Weet altijd en op elk moment hoe je webshop ervoor staat
  • Blijf elke dag, week, maand en jaar je voortgang volgen

 

Alle voordelen op een rijtje

Houdt inzicht in het logistiek proces van je webshop

Wil je fouten in het logistieke proces voorkomen? Met ons live dashboard houdt je zicht in het e-fulfilment van je webshop. Zo zie je in één oogopslag of de juiste artikelen verzonden zijn, retouren zijn aangekomen en of er aan de wensen van de klanten is gedacht. Ondersteuning nodig of vragen over een specifieke zending? Ook in deze gevallen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Voorkom problemen door tijdig bijsturen

Ervaar je soms problemen met de verzending of het inpakken? Dan wil je dit natuurlijk op tijd weten, zodat je nog kunt bijsturen als dat nodig is. Het live dashboard van SEM Fulfilment is de perfecte uitkomst om dit soort situaties te voorkomen. Neem tijdig contact met ons op als een zending met spoed verzonden moet worden, of als je meerdere artikelen wilt bundelen. Deze maatwerk diensten zorgen namelijk alleen voor gemak, maar het resulteert uiteindelijk ook in tevreden klanten binnen ons Fulfilment center in Nederland.

Blijf je voortgang volgen en monitoren

Als webshopeigenaar wil je natuurlijk op elk moment weten hoe je webshop ervoor staat. Het gebruik van een live dashboard is hierbij essentieel en misschien wel onmisbaar. Zo kun je gemakkelijk en snel zowel je dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse als jaarlijkse bestellingen volgen. Dit biedt de mogelijkheid om je groei en voortgang te monitoren, waardoor je exact weet wanneer je webshop goed of minder goed loopt.

Fulfilment center in Nederland – Altijd inzicht in voorraad

Heb je weinig tijd om continu op het live dashboard te kijken? Geen paniek! Wij versturen tevens wekelijkse rapportages, zodat je niet dagelijks hoeft in te loggen. In de rapportages worden zowel de retourzendingen, verzendingen en overige details weergegeven, zodat je een zo compleet mogelijk beeld kunt schetsen. Hierdoor maken we het niet alleen praktisch, maar ook makkelijk.

Hulp nodig met het fulfilment proces van je webshop?

Wij nemen het volledige logistieke proces volledig voor je uit handen, zodat jij kan werken aan andere belangrijke taken binnen je webwinkel. Onze vooruitstrevenden en unieke oplossingen in combinatie met onze nauwkeurige werkwijze, zijn dé oplossing voor zowel kleine als grote webshops in Nederland.

Wil je weten wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we gezamenlijk de eindeloze mogelijkheden!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?