Fulfilment center: voor al je webshops bestellingen!

Fulfilment center: voor al je webshops bestellingen!

dec 15, 2022

Heb je een eigen webshop, maar geen eigen opslag en logistiek? Maak je geen zorgen! Wij zijn een Fulfilment center voor onder andere webshops! SEM Fulfilment neemt deze zorgen uit handen en laat de logistieke processen van jouw webshop soepel en vlekkeloos verlopen. We zijn een betrouwbaar fulfilment center-partner, hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe wij onze klanten kunnen helpen bij het opschalen. Wil je samenwerken met een e-fulfilment center welke met je meedenkt en je groei stimuleert? Lees hieronder verder wat wij van SEM Fulfilment voor je kunnen betekenen!

 

Betrouwbaar Fulfilment center voor webshops

SEM Fulfilment werkt samen met veel verschillende ondernemers en webshops. Daarnaast vinden wij het van groot belang om voortdurend mee te denken met onze klant en maatwerkoplossingen te bieden. Daarom kun je bij ons ook terecht voor aanvullende service, zoals bedankkaartjes toevoegen. Hierdoor realiseer je een optimale klantbeleving en merkherkenning, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid bij je webshop. Wil je gebruik maken van onze maatwerk service? We horen het graag!

 

Sneller retourproces van jouw webshop met fulfilment center

Versnel het retourproces door je fulfilment uit te besteden aan een ervaren fulfilment center. Het aantal retourzendingen blijft ieder stijgen en dit neemt helaas veel tijd en energie in beslag. Wij van SEM Fulfilment nemen deze taak graag voor je uit handen, zodat jij kan focussen op de groei van jouw webshop. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en vermindert de problemen tijdens de verwerking van bestellingen. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar het coördineren van het retourproces van jouw webshop.

 

Lage en scherpe tarieven met een fulfilment center voor je webshop

Met het uitbesteden van je fulfilment aan een SEM Fulfilment zorgt niet alleen voor een soepele en vlekkeloze afhandeling van alle bestellingen. Het zorgt ook voor het besparen van zowel tijd als kosten. Als fulfilment center hanteren we zeer scherpe, lage en transparante verzendtarieven. Zo verzorgen wij voor een lage prijs de opslag, pick&pack, verzending en retouren van jouw webshop.

 

Vele voordelen als je kiest voor SEM Fulfilment

Hierboven staan natuurlijk al veel belangrijk voordelen voor jouw webshop, maar dit zijn niet de enige voordelen. Lees hieronder wat wij van SEM Fulfilment voor jouw webshop kan betekenen en wat de voordelen hiervan zijn:

  • Maatwerk voor jouw webshop
  • Razendsnel en betrouwbaar retourproces
  • Zeer lage en scherpe tarieven
  • Extra late cut off tijd van 23:00 uur
  • Voorraadopslag, voorraadbeheer em retourafhandeling

Sem Fulfilment Services

Zou je graag willen weten wat wij als fulfilment center voor jouw webshop kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar de vele mogelijkheden.

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?