Fulfilment center voor Bol.com of Amazon?

Fulfilment center voor Bol.com of Amazon?

mei 23, 2024

SEM Fulfilment is het fulfilment center in Nederland voor jouw webshop, Bol.com winkel of Amazon winkel! Als je kiest voor SEM Fulfilment dan kies je voor een betrouwbare en professionele fulfilment partner waarvan de logistieke planning aansluit bij de gestelde voorwaarden van Bol.com en Amazon. De juiste webshop-koppelingen in combinatie met een uitstekende service zorgt ervoor dat je nooit meer gebruik hoeft te maken van LVB of logistiek van Amazon. In deze blog vertellen je alles wat je moet weten over een samenwerking met SEM Fulfilment.

Is fulfilment via Bol.com nog wel interessant?

Een fulfilment center neemt het voorraadbeheer van jouw onderneming over, maar dit verloopt niet altijd even soepel en ook bij Bol.com is dat het geval. De wachtrij wordt steeds groter en de kosten worden voortdurend verhoogt, waardoor het op de lange termijn niet meer winstgeven is. Een fulfilment center is dan een oplossing. Zo kun je wel verkopen via Bol.com, maar laat je het logistieke proces via een goedkopere en betere partner doen.

Bol.com fulfilment volledig uitbesteden aan een fulfilment center

Heb je een snelgroeiende webshop en wil je jouw product ook lanceren op Bol.com of Amazon? Het inpakken en verzenden van producten neemt veel tijd en energie beslag, waardoor het verstandig is om deze taken uit te besteden aan een fulfilment center. Op deze wijze kun jij focussen op andere werkzaamheden en nemen wij het volledige logistieke proces voor Bol.com uit handen. Hoe fijn is het als je nooit meer omkijken hebt naar het logistieke proces van Bol.com? Besteed je fulfilment uit aan SEM Fulfilment en ontdek het zelf!

Voordelen van fulfilment via SEM Fulfilment

  • Besteed jouw logistiek voor Bol.com en Amazon uit
  • Sluit aan bij de gestelde voorwaarden van Bol.com en Amazon
  • Juiste webshop-koppelingen en een uitstekende service
  • 24/7 realtime inzicht in jouw bestellingen, retouren en voorraad

Fulfilment voor Bol.com met betaalbare prijzen

Als webshop wil je winstgevend zijn, waardoor de vaste lasten en terugkerende kosten niet te hoog zijn. Met dit in ons achterhoofd hebben wij dan ook onze prijzen bepaald. Bij SEM Fulfilment ben je verzekert van een scherpe en betaalbare prijs voor een uitstekende logistieke service. Zo kan jij winst blijven draaien en tegelijkertijd meer vrijheid ervaren tijdens het onderhouden van jouw webshop.

Fulfilment center kent nog meer veel voordelen

Een samenwerking met een fulfilment center kent veel voordelen, waardoor wij een aantal van deze voordelen voor jou op een rijtje hebben gezet.

  • Bespaart zowel tijd, geld als energie
  • Bestellingen worden tijdig en snel geleverd
  • Duidelijke en transparante afspraken met vervoerders
  • Professionele afhandeling van het logistieke proces
  • Nooit meer stress over werkdruk of een stijging van het aantal bestellingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een fulfilment center voor jouw Bol.com of Amazon winkel kan betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we gezamenlijk de vele mogelijkheden om jouw producten op Bol.com te verkopen!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?