Fulfilment en bezorging onder 1 dak: Kies voor SEM Fulfilment!

Fulfilment en bezorging onder 1 dak: Kies voor SEM Fulfilment!

apr 04, 2023

Voor een 100% nauwkeurige bestellingverwerking ben je bij SEM Fulfilment aan het juiste adres. Wij zijn een fulfilment center in Nederland die de mogelijkheid biedt om jouw webshop-logistiek volledig uit te besteden. Terwijl jij focust op de groei van je webshop zonder hier omkijken naar te hebben, doen wij het voorraadbeheer tot aan de verzending voor jou. Klinkt dit als muziek in je oren? Dat is het ook! Ben je nieuwsgierig geworden naar de voordelen als je fulfilment en bezorging onder 1 dak houdt? Ontdek het in deze nieuwe blog!

 

De voordelen van fulfilment en bezorging onder 1 dak

Heb jij een goedlopende webshop? Zie je kansen en eindeloze mogelijkheden om jouw webwinkel sneller te laten groeien, maar kom je tijd tekort? Dan is het uitbesteden van je fulfilment een uitstekende oplossing. Met de fulfilment van SEM Fulfilment bespaar je tijd en energie. Dit zijn echter niet de enige voordelen. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet:

 

  1. Wij bewaren, picken en verpakken jouw artikelen met 100% nauwkeurigheid.
  2. IT-koppelingen die je kunt koppelen aan webshops, Amazon en Bol.com.
  3. Altijd en overal zicht in je voorraad, orderstatus en track & trace door realtime inzicht.

Fulfilment en bezorging onder 1 dak

Interessant voor jouw webshop om fulfilment van SEM Fulfilment te gebruiken?

Wij regelen jouw webshop-logistiek terwijl jij kan focussen op andere belangrijke werkzaamheden binnen jouw webwinkel. Het is dus wel degelijk interessant om het logistieke proces uit te besteden aan professionals. Wij zullen de bestellingen van jouw klanten van A tot Z verwerken, en zorgen ervoor dat het beheer van je voorraad, het verwerken van orders en de bezorging vlekkeloos verlopen. Of dit voor het bezorgen van nieuwe bestellingen en retouren geldt? Uiteraard!

 

Doet SEM Fulfilment wereldwijde verzending?

Het antwoord is vrij simpel: JA! Wij garanderen een zo snel mogelijke levering aan jouw klanten in Nederland en daarbuiten. Zo hebben wij samenwerkingen met betrouwbare en vakkundige vervoerders in Europa die samen met ons zorgen voor een razendsnelle en probleemloze verzending. Dit houdt in dat wij een wereldwijde verzending mogelijk maken en dat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

 

SEM Fulfilment jouw webshop-logistiek laten regelen?

Zorgeloos groeien met je webshop zonder omkijken te hebben naar jouw webshop-logistiek? Dat kan met fulfilment van SEM Fulfilment! Wij helpen zowel kleine als grote webshops bij een goed verloop van het logistieke proces. Zo kun je bij ons jouw fulfilment uitbesteden, waarna wij ervoor zorgen dat jouw bestellingen en retourzendingen altijd tijdig worden geleverd. Ben je enthousiast en zou je maar al te graag meer informatie willen ontvangen over onze werkwijze en het volledige proces? Neem contact met ons op!

 

Wil jij je graag aansluiten bij SEM Fulfilment om jouw webshop-logistiek op rolletjes te laten lopen? Ons enthousiaste en vooruitstrevende team staan voor je klaar om de logistiek van jouw webshop in goede banen te laten leiden!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?