Fulfilment uitbesteden zonder minimale aantallen?

Fulfilment uitbesteden zonder minimale aantallen?

jul 19, 2024

Zou je graag willen samenwerken met een fulfilment center in Nederland zonder minimale aantallen? Bij ons kunnen zowel grote als kleine webshops terecht voor het uitbesteden van hun fulfilment werkzaamheden. Hierdoor maakt het aantal binnenkomende bestellingen niet uit en kun je zonder een minimaal aantal jouw logistieke proces volledig automatiseren. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees hieronder verder!

 

Welke logistieke taken nemen we uit handen?

Het is natuurlijk algemeen bekend dat een fulfilment center een groot deel van de logistieke werkzaamheden uit handen neemt.  Maar welke taken zijn dit nu eigenlijk? Geen paniek, want wij hebben alle werkzaamheden op een rijtje gezet:

 

  • Aannemen en verwerken van inkoopbestellingen
  • Opslag en beheer van je voorraad
  • Verzamelen en verpakken van bestellingen
  • Ontvangen en verwerken van retourzendingen
  • Maatwerk werkzaamheden voor specifieke wensen

 

Fulfilment center zonder minimaal aantal orders

Een overgroot deel van alle fulfilment centers in Nederland hanteren een minimaal aantal orders voordat zij daadwerkelijk een samenwerking aangaan. Bij SEM Fulfilment is dat NIET het geval! Met onze fulfilment diensten kunnen wij zowel kleine als grote webshops helpen bij het laten groeien van hun onderneming. Zo profiteer je niet alleen van onze kennis, maar creëer je ook een grote voorsprong ten op zichten van je concurrentie.

 

Fulfilment center ook voor starters

Wij hanteren geen minimaal aantal orders, waardoor ook startende webshops hun fulfilment moeiteloos aan ons kunnen uitbesteden. Op deze wijze kun je als startende ondernemer bezig zijn met andere belangrijke taken, zoals de optimalisatie van je huidige producten Dit alles laat je als starter genieten van logistieke vrijheid zonder telkens om te hoeven kijken.

 

Waarom uitbesteden aan een fulfilment center?

Jouw webshop op de automatische piloot? Bij fulfilment spreken we over het gehele logistieke proces, waaronder het verwerken van bestellingen, opslaan van artikelen, verzending van pakketten en het behandelen van retourzendingen. Het uitbesteden van je fulfilment zorg dus voor meer tijd voor je webshop, omdat alle logistieke werkzaamheden voor je worden gedaan.

 

Alles wat je moet weten over SEM Fulfilment

Wij van SEM Fulfilment nemen het hele logistieke proces van jouw webshop voor je over, en dat allemaal razendsnel en betrouwbaar. Zo geniet je van een complete ontzorging, waardoor jij kan focussen op andere belangrijke taken binnen je onderneming. Hierdoor is het met fulfilment jouw zorg onze taak, zodat jouw webshop kunt groeien zonder zorgen over het logistieke proces.

Heb jij een kleine of grote webshop en wil je graag de fulfilment van jouw webshop uitbesteden? Wij van SEM Fulfilment nemen het volledige logistieke proces uit handen zonder minimale aantallen!

 

 

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?