Hoe pakt SEM Fulfilment de bestellingen in?

Hoe pakt SEM Fulfilment de bestellingen in?

jul 06, 2024

Heb jij een webshop? Dan weet je als geen ander dat er veel komt kijken bij het runnen van een webwinkel. Ook dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Wij van SEM Fulfilment zorgen ervoor dat terwijl de bestellingen binnenstromen, alles netjes en zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden. Hierdoor kun jij blijven ondernemen. Hiernaast hoef jij geen rekening te houden met het verzamelen, inpakken en verzenden van de bestelde artikelen. Ben je nieuwsgierig naar hoe wij jouw bestellingen inpakken? In deze blog lees je alles over het inpak- en verzendproces! Hoe pakt SEM Fulfilment de bestellingen in?

Artikelen inpakken voor webwinkels en webshops

Wij van SEM Fulfilment zijn een ervaren en vakkundige partner op het gebied van e-fulfilment. Met een uiterst vakkundig en professioneel proces, ben je bij ons aan het juiste adres voor het uitbesteden van het logistieke proces, bestaande uit het inpakken, versturen en retourneren van artikelen. Onze moderne apparatuur in combinatie met technologische oplossingen zorgen ervoor dat wij een volledige fulfilment service bieden aan zowel webwinkels als webshops.

Alle bestellingen worden in een doos op maat verzonden

Je wilt jouw klanten natuurlijk een uitmuntende ‘klantervaring’ bieden, waardoor de eerste indruk meteen goed moet zijn. Goed nieuws! Wij maken namelijk gebruik van op maat gemaakte dozen, zodat de doos perfect aansluit rondom de verpakking van het bestelde artikel. Op deze wijze voorkom je dat het artikel door de hele doos wordt geslingerd en onnodig beschadigd raakt. Hierdoor komt het artikel onbeschadigd aan bij je klant en zorg voor je een goede eerste indruk.

Wij pakken de artikelen duurzaam in

Het is vrij duidelijk dat wij webshops in Nederland helpen bij het groeien, maar wist je ook dat wij dit op een duurzame en milieuvriendelijke manier doen? Door onze unieke inpakmethode verminderen wij de hoeveelheid overtollige lucht in pakketten en verpakken we alle artikelen op een duurzame manier. Zo is het fulfilment van jouw webshop bij ons in goede handen en ben je verzekert van een betrouwbaar en duurzaam fulfilment center in Nederland.

Eenvoudig en razendsnel inpakken en verzenden

Wij hanteren een razendsnel werkproces welke is afgestemd op jouw artikelen. Zo verloopt de verwerking soepel en vlekkeloos. Als wij een bestelling van jouw verkoopkanaal ontvangen zal deze direct door ons team worden verzameld en gecontroleerd. Vervolgens wordt het betreffende ingepakt en zal hij worden aangeboden aan één van onze vervoerders. Hierdoor wordt jouw pakketje op tijd bij je klant bezocht!

Altijd inzicht in je bestellingen en retoureren

Wil je alle bestellingen en retouren op de voet kunnen volgen? Dan hebben wij goed nieuws! Op het moment dat jouw artikelen in ons systeem zijn ingeboekt, worden de voorraadstanden direct en automatisch zichtbaar. Wij maken namelijk gebruik van een live dashboard, waardoor altijd inzicht hebt in jouw huidige voorraad. Hierdoor kun je achter de schermen meekijken en vind je alle informatie over je bestellingen in één overzichtelijk en centraal dashboard.

Wil je het fulfilment van jouw webshop uitbesteden aan een duurzaam fulfilment bedrijf in Nederland? Neem dan direct contact op met de experts van SEM Fulfilment en kies voor een duurzaam en milieuvriendelijk inpak- en verzendproces!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?