Hoe ziet een samenwerking met SEM Fulfilment eruit?

Hoe ziet een samenwerking met SEM Fulfilment eruit?

jul 15, 2024

Heb je een webshop of verkoop je op Bol, en wil je het gehele fulfilment proces van het versturen van pakketten tot het afhandelen van retourzendingen overlaten aan een expert? Dan is een samenwerking met SEM Fulfilment een goed idee. Maar hoe ziet zo een samenwerking er dan eigenlijk uit, en wat kun je ervan verwachten? Er zijn een aantal zaken die je bij SEM Fulfilment altijd kunt verwachten:

 

Flexibiliteit

Het eerste wat je van ons kunt verwachten is flexibiliteit. Zo hanteren wij een extreem late cut-off-tijd tot 23u voor zowel Nederland als België. Zo zijn niet alleen jouw klanten tevreden maar kun jij ook meer omzet generen op een dag!

 

Kwaliteit

Daarnaast kun je bij ons ook kwaliteit verwachten. Maar wat bedoelen we daar nou precies mee? Wij doen we er alles aan om jouw artikelen zo snel en kwalitatief mogelijk aan te leveren aan je klanten. De focus bij SEM Fulfilment ligt niet alleen bij nieuwe consumenten maar ook bij de consumenten die er al zijn geweest.  Wij proberen een klantbelevenis te creeren om ervoor te zorgen dat de consument het niet laat bij een eenmalige aankoop! Dat kun je toch een kwalitatieve service noemen! Dat terwijl jij door ons integrale systeem continu inzicht hebt in je voorraad, de status van je bestellingen en retourzendingen kan controleren. Hierdoor zorgen wij voor tevredenheid bij de consument.

 

Efficiëntie Fulfilment

SEM Fulfilment beschikt over een positieve werksfeer en hebben we goede banden met de grootste postbedrijven zoals PostNL en DHL. Zo kunnen we steeds efficiënte routes voor onze partners uitkiezen.

 

Meedenkend en adviserend

Ook zijn wij al een geruime tijd bezig met het verzorgen van het fulfilmentproces van webshops. We hebben hierdoor al veel ervaring kunnen opdoen en kunnen ons zelf met trots fulfilmentexperts noemen. Deze expertise gebruiken we ook om jou te adviseren en te helpen om zo nog meer omzet te generen met jouw webshop.

 

Probleemoplossend

Doet een probleem zich voor? Geen probleem, SEM Fulfilment denk out of the box! Zo kunnen we met onze ervaring, mindset en oplossingsgerichtheid elk fulfilment logisitieke probleem aan!

Samenwerking met SEM Fulfilment

SEM Fulfilment: de efficiënte oplossing voor je webshop!

SEM Fulfilment is de efficiëntste oplossing voor jouw webshop, laat ons hieronder even uitleggen waarom dat zo is.

 

Door SEM Fulfilment in te schakelen, bespaar je eerst en vooral tijd; het hele Fulfilment proces van het versturen van pakketten tot het afhandelen van retourzendingen wordt van jou overgenomen waardoor jij je kunt focussen op het optimaliseren van je webshop. Een samenwerking met SEM Fulfilment bespaart je echter ook geld, dat komt doordat wij per dag honderden pakketten versturen en daardoor genieten van lagere kosten bij postbedrijven zoals PostNL en DHL. Door met ons samen te werken kun je dus meegenieten van de goede afspraken die wij hebben met deze bedrijven!

 

Contact met SEM Fulfilment

Wil jij ook samenwerken met SEM Fulfilment om zo te genieten van de vele voordelen? Neem dan gerust contact met ons op, en dan bekijken we samen hoe we als parnters een samenwerking kunnen realiseren! Heb je toch nog vragen of heb je nood aan advies? Ook dan kun je contact met ons opnemen en dan beantwoorden wij jouw vragen zo snel mogelijk!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?