Kerststress voorkomen? Besteed je fulfilment uit!

Kerststress voorkomen? Besteed je fulfilment uit!

nov 25, 2022

Besteed je fulfilment uit! De drukste maanden van het jaar voor webshops zijn begonnen en de feestdagen staan voor de deur. Tijdens kerst, sinterklaas en de gehele decembermaand wil je natuurlijk dat het fulfilment van jouw webshop vlekkeloos en soepel verloopt. Een fulfilment center zorgt voor een goede voorbereiding en zorgt ervoor dat klanten op tijd hun bestellingen ontvangen. Zo kan je met jouw webshop de stijging in het aantal orders optimaal op inspelen en kom je niet voor een plotselinge onverwachte piek te staan.

Fulfilment center tijdens Black Friday en Kerst, Sinterklaas

De populairste feestdagen zoals Kerst en Sinterklaas staan voor de deur, maar eerst komt natuurlijk Black Friday. Black Friday is dit jaar op vrijdag 25 november, dus gehele week staat in het teken van hoge kortingen bij webshops. Als webshop eigenaar wil je tijdens deze dagen profiteren van extra verkopen en een hogere omzet. Je wilt uiteraard wel de klanttevredenheid waarborgen en vertraagde levering voorkomen. Wij van SEM Fulfilment helpen je daarbij.

 

Fulfilment kerst en sinterklaas

 

Koop extra voorraad in tijdens de feestdagen

Dat de verkoopcijfers van alle webshops tijdens de feestdagen zal stijgen, is een feit! Dit is natuurlijk fantastisch en deze periode wil je dan ook aangrijpen om een stijging van je omzet te realiseren. Meer verkopen betekent echter ook meer voorraad. Het is dus verstandig om extra voorraad in te kopen, zodat je niet zonder voorraad komt te zitten. Daarnaast is het ook nodig om een opslagruimte te huren en personeel aan te nemen, zodat alle bestellingen op tijd worden verwerkt.

 

Is jouw webshop hierop voorbereid of wil je dit liever aan een professioneel fulfilment center uitbesteden? Kies voor SEM Fulfilment!

 

Besteed je fulfilment uit! Ook tijdens de feestdagen een extra late cut-off tijd

Het komt veelvuldig voor dat klanten op het laatste moment een bestelling plaatsen en dit is tijdens de feestdagen niet anders. Vaak willen klanten één dag van tevoren nog een bestelling plaatsen en je wilt natuurlijk deze klanten niet teleurstellen tijdens de feestdagen. De oplossing is vrij eenvoudig, kies voor een fulfilment center met een extra late cut-off tijd, zodat jouw klanten tot 23:00 uur een bestelling kunnen plaatsen op je webshop. Bij SEM Fulfilment is dat mogelijk, waardoor klanten hun bestelling de volgende dag al ontvangen, zodat alle kerstcadeaus op tijd worden bezorgd.

 

Besteed je fulfilment uit! Voorkom verrassingen tijdens de feestdagen met SEM Fulfilment

Je wilt tijdens de feestdagen niet voor logistiek verrassingen komen te staan. Wij van SEM Fulfilment nemen het volledige logistieke proces uit handen en zorgen ervoor dat klanten hun bestellingen op tijd ontvangen. Zo kun jij je tijdens periode focussen op sales en marketing om het aantal orders te zien stijgen. Zo genieten jouw klanten deze feestdagen van hun kerstcadeaus en worden vertragingen voorkomen. Zou je graag in contact met een fulfilment center willen komen om de mogelijkheden te bespreken? Klik hier en neem contact met ons op. Samen werken we aan prettige en vrolijke feestdagen zonder stress voor zowel jouw webshop als klanten.

 

Wil je ook met de feestdagen een snelle levering behouden? Besteed je fulfilment uit aan SEM Fulfilment!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?