Kies voor een milieubewust E-Fulfilment center!

Kies voor een milieubewust E-Fulfilment center!

sep 01, 2022

Blaadjes

E-commerce is een van de snelst groeiende markten ter wereld en consumenten eisen steeds meer van e-commerce bedrijven. De verzendkosten, snelheid en positieve ervaringen met het vervoersbedrijf zijn dan ook belangrijke aspecten. Onze milieubewust E-Fulfilment center willen gezamenlijk met onze partners een bijdrage leveren aan een groenere en milieubewuste wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij enkel en alleen werken met milieuvriendelijke materialen. In deze blog vertellen we je graag welke maatregelen wij hebben getroffen met betrekking tot duurzaamheid.

Welke maatregelen met betrekking tot duurzaamheid hebben wij getroffen? 

Wij vinden het van groot belang om een bijdrage leveren aan een groenere wereld, waardoor wij onze diensten op een duurzame wijze willen uitvoeren. Hierdoor hebben wij meerdere maatregelen getroffen, zijnde:

 We maken gebruik van milieuvriendelijke dozen
 Duurzaam opvullen van lege ruimtes in de doos
 We recyclen en gooien materialen niet bij het afval
Scheiden afval en verminderen de schadelijke stoffen in het milieu

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke dozen

Na een bestelling verzenden wij het artikel in een milieuvriendelijke doos, welke voor meer dan 90% uit gerecycled papier bestaat. Daarnaast vinden we het belangrijk om met zo min mogelijk materiaal het verpakkingsproces kunnen uitvoeren. Of het nu om de dozen gaat of het opvulmateriaal, alle materialen zijn milieuvriendelijk. Duurzaamheid is sinds de oprichting een belangrijk aandachtspunt en dit zie je terug in iedere handeling. 

Wereld

Duurzaam opvullen van loze ruimte in de doos

Een doos zonder loze ruimte neemt minder ruimte in tijdens het verzenden naar de klant. Hierdoor passen er meer pakketjes in de bus van de pakketbezorger en is het niet nodig om extra voertuigen te laten rijden. Dit vermindert de CO2 uitstoot! Een doos met zo weinig mogelijk ruimte is uiteraard duurzamer, maar als dat niet mogelijk is vullen wij de doos op een duurzame wijze op. 

Wij scheiden ons afval

Door meer afval te scheiden, hoe minder afval verbrandt hoeft te worden, wat ervoor zorgt dat er steeds minder schadelijke stoffen in het milieu komen. Het scheiden van afval heeft niet alleen een milieuvriendelijk effect, maar het helpt tegelijkertijd bij het besparen van geld. Het is namelijk een makkelijke rekensom: Elke vuilniszak die naar de vuilstortplaats wordt gebracht kost de overheid maar liefst negen cent.

Waarom je kiest voor een milieubewust E-Fulfilment center?

 – Investeren in de toekomst van de planeet
 – Flink besparen op je jaarlijkse kosten
 – Geen personeel in dienst en je hebt een duurzaam personeelsbeleid
 – Investeer in je eigen toekomst en in die van een ander
 – Je draagt bij aan een groenere en milieuvriendelijke wereld

E-fulfilment

Vind je het belangrijk dat klanten hun bestelling binnen het vastgestelde afleveringstermijn ontvangen, maar wil je tevens dat de bezorging op een duurzame en milieuvriendelijke manier verloopt? Neem dan contact op met de milieubewust e-fulfilment center!

Blaadjes

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?