SEM Fulfilment – Verlengstuk van jouw logistieke afdeling

SEM Fulfilment – Verlengstuk van jouw logistieke afdeling

jun 27, 2024

Wij van SEM Fulfilment zijn het verlengstuk van veel webshops en nemen de e-fulfilment volledig uit handen. Zo zijn wij de totaaloplossing op het gebied van het verwerken van orders en is het uitbesteden van je fulfilment een fluitje van een cent. In deze blog vertellen we je graag waarom onze unieke fulfilment oplossingen webshops succesvoller maken en waarom een samenwerking met ons voor een tevreden bezorgervaring zorgt. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Aarzel niet langer en lees verder!

Voordelige opslag, inpak- en verzendkosten

Je wist natuurlijk dat een goed fulfilment center zowel tijd als energie bespaart. Maar wist je ook dat een fulfilment center veel geld kan besparen? Met voordelige opslag, inpak- en verzendkosten, zijn wij van SEM Fulfilment een ideale uitkomst voor alle soorten webshops. Zo koppel je gemakkelijk je webshop aan ons fulfilment center, waarna wij het gehele proces voor jou uit handen nemen tegen betaalbare prijzen. De tevredenheid bij klanten staat bij ons namelijk op nummer 1, en geld verdienen is niet het belangrijkste uitgangspunt. Jouw succes, betekent ons succes, en andersom.

Verpakken en verzenden in Nederland en daarbuiten

Wij denken graag “outside the box”, waardoor wij ons niet beperken tot de Nederlandse grenzen. Bij ons is het mogelijk om jouw goederenstromen vlekkeloos te laten verlopen in Nederland en daarbuiten. Zo kunnen wij artikelen naar adressen in Nederland verzenden, maar ook voor zendingen naar het buitenland ben je bij ons aan het juiste adres. Dit maakt ons het ideale verlengstuk van jouw webshop die verder rijkt dan Nederland en België. Wij bieden eindeloze mogelijkheden qua verzending, zodat jouw webshop nooit uitgegroeit zal zijn.

Ontzorgen van het totale logistieke proces

Jouw webshop volledig automatiseren? Van orderpicking tot pakketverzending en opslag tot het retourproces. Wij van SEM Fulfilment doen dit maar al te graag voor jou. Hierdoor staat jouw webshop binnen no-time op de automatische piloot en heb jij geen omkijken meer naar het totale logistieke proces van je webwinkel. Wij ontzorgen je van je e-fulfilment en verzenden alle artikelen tot laat in de avond met onze extra late cut-off tijd van 23:00 uur.

SEM Fulfilment voor jouw webshop?

Op zoek naar een fulfilment center die jou helpt bij het laten groeien van je webshop? Zoek dan niet verder, want wij van SEM Fulfilment hebben al meerdere keren bewezen dat wij de nummer 1 zijn op het gebied van fulfilment. Met een voordelige opslag, verpak- en verzendkosten en razendsnel logistiek proces, leveren wij een uitstekende service naar zowel kleine als grote webshops in Nederland.

Enthousiast geworden? Wil je graag meer informatie ontvangen over onze fulfilment service of wil je het liefst direct starten? Neem vandaag nog contact met ons op!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?