Hoe pakt SEM Fulfilment jouw pakketten in?

Hoe pakt SEM Fulfilment jouw pakketten in?

mei 23, 2024

Een fulfilment center haalt de juiste goederen uit jouw voorraad en pakt deze voor jou in om de bestelling vervolgens naar de klant te verzenden. Dat is bij SEM fulfilment niet anders! Wat wel anders is, is dat zij met veel liefde, inzet en oog voor detail de fulfilment werkzaamheden voor jouw bedrijf uitvoeren. Dit in combinatie met de kwaliteit zorgen niet alleen voor succes, maar ook voor een langdurige en duurzame samenwerking.

 

Ga voor duurzaam inpakken met SEM Fulfilment

Wij vinden het belangrijk om zuinig en efficiënt met verpakkingsmateriaal om te gaan. Dit is dan ook de reden dat wij enkel en alleen van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen gebruik maken, waaronder papier en karton. Ook doen wij aan recyclen, gooien we materialen niet bij het afval en scheiden we afval, wat resulteert in een drastische vermindering van schadelijke stoffen in het milieu. Daarnaast vullen wij lege ruimte in de doos op een duurzame wijze op, zodat de artikelen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Duurzaamheid

Fulfilment met oog voor detail

Het doel van SEM Fulfilment is om de bestelling netjes, snel en verzorgd bij de klant te bezorgen. Wij weten als geen ander dat oog voor detail heel belangrijk is en dat dit grote invloed kan hebben op de eerste indruk van de klant. Naast de artikelen en de juiste documentatie, stoppen we in elke doos ook wat extra liefde en inzet. Wij zullen dan ook maatwerk verzorgen, zodat het jou en jouw klanten aan niets ontbreekt.

 

Voordelen met SEM Fulfilment:

  • Een snel en efficiënt fulfilment proces, waarbij duurzaamheid op nummer 1 staat.
  • Ervaren medewerkers welke met veel liefde en inzet jouw pakketjes inpakken en verzenden.
  • Altijd mogelijk om maatwerk te verrichten met betrekking tot het inpakken, labelen en versturen.
  • Werken met oog voor detail, want dit heeft invloed op de eerste indruk van de klant.

Voordelen van SEM Fulfilment

Met liefde en inzet voor het fulfilmentproces

Met liefde voor ons vak pakken we alle uitdagingen aan, zowel groot als klein. Het team van SEM Fulfilment bestaat uit verschillende specialisten die samen over diverse soorten skills beschikken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om resultaat te boeken voor onze klanten en dit doen wij dan ook met veel liefde en inzet. SEM Fulfilment is hét fulfilment center in Nederland en de perfecte fulfilment partner voor de logistieke werkzaamheden van jouw e-commerce webshop.

 

Samen streven we naar een langdurige en duurzame samenwerking

Het bouwen aan een succesvolle onderneming doe je samen met professionele partners. Wij streven continu naar een langdurige en duurzame samenwerking met onze klanten. Terwijl jij je richt op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, nemen het logistieke proces van jou over. Flexibiliteit, liefde en inzet zorgen samen voor een prettige samenwerking en langdurig succes.

 

Bespaar tijd en geld door fulfilment uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Wij van SEM Fulfilment nemen deze taak maar al te graag uit handen en zorgen ervoor dat het logistieke proces van jouw webshop soepel en zorgeloos verloopt!

 

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Of ben je benieuwd naar onze andere blogs? Klik hier en ontdek wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen!

 

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?