Waarom webshop logistiek uitbesteden? Wij leggen het uit!

Waarom webshop logistiek uitbesteden? Wij leggen het uit!

mei 23, 2024

Heb jij een webshop en zorg je zelf nog voor de levering, opslag en verzending van jouw artikelen? Kies dan voor een samenwerking met een professioneel fulfilment center! Op deze wijze kun je op een efficiënte en duurzame manier afhandelen met de meest tijdrovende onderdelen binnen jouw webshop logistiek. In deze blog leggen we je alles uit over het uitbesteden van je webshop logistiek.

 

Wat is de logistiek van je webshop?

Alle logistiek van je webshop wordt ook wel e-fulfilment genoemd en heeft betrekking op het verwerken en verzenden van alle bestellingen die op jouw webshop worden gedaan. Met webshop logistiek wordt dan ook het volledig logistieke proces bedoeld, waaronder het opslaan van artikelen in het warenhuis, verzenden van artikelen en het verwerken van alle retourzendingen.

 

Hoe werkt het uitbesteden van de logistiek van je webshop?

Als eigenaar van je webshop ben je voortdurend bezig met het verzamelen, inpakken en verzenden van bestellingen. Dit neemt dan ook veel tijd in beslag, terwijl je juist veel tijd kunt besparen door je webshop logistiek uit te besteden aan een fulfilment center. Een samenwerking met een fulfilment center zorgt ervoor dat je het volledige logistieke proces uit handen geeft, waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt.

 

Wat zijn de voordelen van webshop logistiek uitbesteden?

Het uitbesteden van je webshop logistiek staat bekend als een must-have voor elke webshop en is dan ook eigenlijk onmisbaar in 2023. Maar waarom is een samenwerking met een fulfilment center onmisbaar? Wij hebben de meest belangrijke voordelen op een rijtje gezet, namelijk:

  • Bespaar dagelijks zowel tijd als energie
  • Voor 23:00 uur bested, is morgen geleverd
  • Bulkkortingen en zeer lage verzendkosten
  • Moeiteloos maatwerk uitvoeren
  • Gemakkelijk opschalen tijdens feestdagen
  • Razendsnelle verzending in Nederland, België en Europe

 

Webshop logistiek uitbesteden aan een milieuvriendelijke partner?

Als webshop wil jij je natuurlijk onderscheiden van de concurrentie en dat is voor ons als fulfilment center niet anders. Ons team bestaat dan ook niet alleen uit gedreven medewerkers, maar we streven tevens naar het leveren van milieuvriendelijke fulfilment diensten.  Zo maken wij enkel en alleen gebruik van milieuvriendelijk en duurzame materiaal, en luisteren we naar jouw wensen zodat het logistieke proces volledig is afgestemd op jouw verwachtingen.

 

Vragen over het uitbesteden van je webshop logistiek?

Heb je vragen of zou je graag meer informatie ontvangen over onze fulfilment diensten? Wij van SEM Fulfilment komen maar al te graag persoonlijk met jou in contact om al jouw vragen te beantwoorden. Wij streven dan ook naar een transparante samenwerking, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Contact opnemen kan gemakkelijk via onderstaande contactgegevens.

Mail: info@semfulfilment.nl

Telefoonnummer: 088 – 606 94 00

 

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?