Een goedkope fulfilment center – SEM Fulfilment

Een goedkope fulfilment center – SEM Fulfilment

mei 23, 2024

Heb je een webshop in Nederland of België en wil je die maar al te graag laten groeien, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kies dan voor een goedkoop en efficiënt fulfilment center voor het uitbesteden van je e-fulfilment! Zo ben je bij ons verzekerd van een goedkope fulfilment center oplossing en een betrouwbare fulfilment partner. In deze blog leggen we je haarfijn waarom een samenwerking met een fulfilment center belangrijk is voor de groei van jouw webshop.

Goedkope fulfilment center voor jouw webshop

Wij als fulfilment center in Nederland hanteren scherpe en vastgestelde tarieven, zodat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Dit is echter niet het enige financiële voordeel, want je betaald ook slechts alleen voor de opslag van de goederen + een vastgesteld bedrag per zending. Op deze wijze kun je met jouw webshop optimaal groeien binnen de e-commerce wereld zonder fulfilment problemen.

Benieuwd naar onze fulfilment oplossingen in Nederland? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

pakketjes

Extra late cut-off tijden voor 100% klanttevredenheid

Bij ons klanttevredenheid hoog in het vaandel en dat is niet zonder reden. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is dat klanten tevreden zijn met de diensten en producten van een webshop. Daarnaast wil je als webshop natuurlijk aan alle verwachtingen van de klant voldoen, zodat ze een over het algemeen positieve ervaring beleven. Hierdoor hebben we bij SEM Fulfilment een extra late cut-off tijd van 23:00 uur, waardoor jouw klanten tot in de late avonduren op jouw webshop een bestelling kunnen plaatsen. Het artikel wordt vervolgens de volgende geleverd op het opgegeven adres.

Klinkt goed toch? Wij van SEM Fulfilment helpen bij het creëren van 100% klanttevredenheid.

Samenwerking met de grootste pakketvervoerders

Als webshop wil je natuurlijk dat alle bestellingen op tijd worden geleverd. Wij als fulfilment center in Nederland weten als geen ander dat een samenwerking met de grootste pakketvervoerders essentieel is. Dit is dan ook de reden dat wij samenwerking met de allerbeste vervoerders in Nederland en buitenland. Terwijl wij de bestelling verzamelen, inpakken en klaarleggen, zal de vervoerder klaarstaan om het pakket op het gewenste adres af te leveren.

Volledig ontzorgd worden van het logistieke proces in jouw webshop? Klik hier en ontdek hoe we jouw webshop kunnen helpen bij het automatiseren en groeien binnen de e-commerce wereld!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?