Extra late cut off tijd tot 23:00 uur!

Extra late cut off tijd tot 23:00 uur!

sep 10, 2022

Heb jij een kleine of grote webwinkel en wil je de jaarlijkse omzet verhogen? Een aantal dingen hebben hier invloed op en een latere cut-off tijd is hier één van! Bij SEM Fulfilment hanteren we een extra late cut-off tijd van 23:00 uur, waardoor klanten tot laat in de avond nog een bestelling kunnen plaatsen. Daarnaast worden artikelen die in het weekend worden besteld op maandag geleverd. Ook werken wij samen met Instabox, waardoor wij bestellingen ook op dezelfde dag bezorgen.

Wat betekent de term cut-off tijd?

Heb je weleens gehoord van de term cut-off tijden? Waarschijnlijk heb je van deze term gehoord, maar je weet niet waar de term concreet voor staat. De cut-off tijd is de tijd dat het personeel stopt met het verwerken van bestellingen en de bestelling afgeeft aan de bezorgdienst. Dit is dan ook het uiterste tijdstip waarop de consument nog online kan bestellen, zodat het de volgende dag wordt geleverd.

Kan ik mijn pakket op dezelfde dag laten bezorgen?

Dat is mogelijk bij SEM Fulfilment! Wij werken namelijk samen met Instabox waarvan de chauffeurs tussen 17:00 en 22:30 uur de pakketjes bezorgen. Instabox hanteert een tijdsvak van 30 minuten en dankzij de nauwkeurige Track & Trace weet de klant exact wanneer de bezorger voor de deur staat. Met deze service creëer je ook tevredenheid bij klanten die haast hebben.

SEM fulfilment hanteert late cut-off tijden. Met de diensten van SEM Fulfilment beschik je over een extra late cut-off tijd van 23:00 uur. De ingepakte artikelen worden dezelfde avond nog afgegeven bij de bezorgdienst, waardoor het pakketje de volgende afgeleverd wordt. Deze extra late cut-off tijden gelden voor zowel Nederland als België. Ook klanten die in het weekend bestellen, ontvangen het gewenste artikel maandag al in huis!

Wat zijn de voordelen van een late cut-off tijden?

Late cut-off tijden heeft uiteraard veel voordelen voor de klant. Door late cut-off tijden van 23:00 uur te hanteren, kan de consument om 22:55 uur nog een bestelling plaatsen en deze de volgende dag al ontvangen. Dit zorgt voor meer tevredenheid bij klanten en tegelijkertijd voor een stijging van de jaarlijkse omzet van jouw webwinkel. Dit is dan ook de reden dat wij van SEM Fulfilment een extra late cut-off tijd van 23:00 uur hanteren.

Wat zijn de nadelen van een vroege cut-off tijden?

Heb jij een kleine webwinkel? Dan is het in veel gevallen niet makkelijk om een late cut-off tijd hanteren, want je moet jouw bestellingen naar het dichtstbijzijnde postkantoor brengen. Bij SEM Fulfilment bieden we de oplossing! Bij ons kun je zowel als kleine en grote webwinkel het gehele logistieke proces uitbesteden en de vruchten plukken van een extra late cut-off tijd. Hierdoor kunnen jouw klanten ook na 17:00 uur blijven bestellingen en loop je geen verkopen mis.

Welke voordelen heeft het uitbesteden van fulfilment nog meer?

De late cut-off tijd is een uiteraard een voordeel, maar het uitbesteden van jouw fulfilment aan SEM Fulfilment heeft nog vele andere voordelen. Het uitbesteden van je fulfilment zorgt er namelijk voor dat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke werkzaamheden. Ook kun jij je hierdoor focussen op het uitbreiden van je bedrijf en je hoeft niet te denken aan een extra opslagplek of personeel.

Wil jij met jouw webwinkel meer omzet generen door latere cut-off tijden? Neem dan contact op met SEM Fulfilment!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?