Fulfilment Center Waalwijk

Fulfilment Center Waalwijk

jul 29, 2024

Wil je het hele fulfilmentproces overlaten aan experts? Dan ben je bij SEM Fulfilment aan het juiste adres! Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af: wie, wat en waar is SEM Fulfilment en waarom zou ik voor dit logistiek bedrijf kiezen? Tijd om ons voor te stellen en al je vragen te beantwoorden!

 

Waar is ons Fulfilment Center gevestigd?

SEM Fulfilment is gevestigd in Waalwijk, een gemeente in Noord-Brabant. Het exacte adres van onze vestiging in Waalwijk? Vijzelweg 18H, 5145 NK Waalwijk in Nederland.

 

Wat doen wij als Fulfilment Center?

Bij SEM Fulfilment doen we aan Fulfilment, dat is niet echt verrassend. Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Zodra er op jouw webshop een bestelling is geplaatst, nemen we het van je over en zorgen we ervoor dat die bestelling met de juiste manier van aanpak snel en veilig mogelijk bij jouw klanten terechtkomt. Om dat te kunnen garanderen doorlopen wij een heel proces; van het logistieke proces tot de ontvangst en kwaliteitscontrole van goederen tot de uiteindelijke verzending. Daarnaast is er nog een laatste stap die we liever willen voorkomen bij onze partners: retourmanagement. Maar wanneer jouw klant niet tevreden is met zijn of haar bestelling, moeten we ook aan retourmanagement denken. We controleren dan de kwaliteit van het geretourneerde artikel(en) en zetten de benodigde informatie door naar onze partner(s). Door de snelle manier van aanpak houden we niet alleen SEM haar partner tevreden maar ook jouw klant(en). Zo realiseren we zelfs bij het retourmanagement een glimlach bij jouw klant(en) en creëren we wellicht een nieuwe aankoop voor jouw webshop!

10 stappen e fulfilment

Kom langs voor een kop koffie!

Wil je eens langskomen in ons logistiek bedrijf te Waalwijk? Dat is zeker mogelijk! Zo kun je eens kijken hoe we te werk gaan binnen ons Fulfilment Center. Als partner zijnde hoef je natuurlijk geen afspraak te maken om je voorraad te bezichtigen. Echter is het niet eens nodig om een reis naar Waalwijk te maken, dit dankzij ons integrale systeem dat ervoor zorgt dat je altijd weet hoe het ervoor staat met je voorraad. Uiteraard mag je altijd langskomen voor een kop koffie. Dus, waar wacht je nog op? Je kent het adres ondertussen!

 

Waarom zou je SEM Fulfilment kiezen?

Waarom je ons zou moeten kiezen? Natuurlijk moet je niks 😉 Naast het feit dat we het logistiekproces van je overnemen gaan wij een stap verder! Hoe we dat doen ziet er als volgt uit: Bij SEM Fulfilment hechten wij waarde aan iedere klant die een bestelling plaatst op jouw webshop. Het is aan ons de taak om een goede eerste indruk achter te laten dat de klant geen reden ziet om niet terug te komen. Echter wil je natuurlijk wel klanten binden aan je webshop, die retentie is nou net waar SEM Fulfilment haar focus ook op legt. Aangezien we hier al een geruime tijd mee bezig zijn kunnen we dit als geen ander. Zo heb jij meer tijd voor je webshop zelf en toveren wij door onze snelle levering en manier van aanpak een lach op het gezicht van je klanten. Bovendien is SEM Fulfilment ook een milieubewust E-fulfilment center, we gebruiken immers milieuvriendelijke dozen, scheiden ons afval op de juiste manier en recycleren zo veel mogelijk. Zelfs SEM haar opvulmateriaal is gemaakt van gerecycled karton!

 

Contact

Dus, wil jij ook samenwerken met SEM Fulfilment om zo een snelle levering te kunnen garanderen aan je klanten en tijd te besparen? Neem dan nu contact met ons op, en dan bekijken we samen hoe onze samenwerking er concreet uit zal zien!Heb je toch nog vragen of heb je nood aan advies? Ook dan kun je ons contacteren, dan beantwoorden we deze vraag zo snel mogelijk en bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen!

Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?