SEM Fulfilment tijdens vakantieperiodes en de feestdagen

SEM Fulfilment tijdens vakantieperiodes en de feestdagen

jun 03, 2024

Ieder jaar staan er een flink aantal drukke feestdagen op de agenda. Zeker de drukke periode rondom Black Friday, sinterklaas en kerst kunnen jou als webshop-eigenaar flink wat extra kopzorgen geven. Krijg je alle orders wel op tijd de deur uit? Moet je hulp inschakelen? Of kan je het misschien beter gewoon uitbesteden? SEM Fulfilment neemt het logistieke verzendproces voor je uit handen. Dagenlang inpakken en op-en-neer rijden naar het postkantoor ten koste van je eigen to-do lijstje behoren tot het verleden wanneer je gebruik maakt van onze logistieke totaaloplossingen. Zo kan jij gewoon weer van je vakantie of de feestdagen gaan genieten. Ben jij Benieuwd? Lees dan verder!

Wanneer werken wij?

Door onze late cut-off-tijd om 23:00 kunnen wij onze pakketten écht zo snel mogelijk bij jouw klanten krijgen. De bestellingen die tot 23:00 gemaakt worden, worden direct ingepakt en naar het distributiecentrum gebracht waar ze door de bezorgdienst opgepakt worden. Dat betekent dat onze Fulfilment tijgers niet alleen hard doorwerken in de late uurtjes. Maar ook dat jouw bestelde pakketje de volgende dag geleverd kan worden. Daar maak je niet alleen je klanten blij mee, maar het geeft jouw bedrijf dagelijks ook meer tijd om omzet te genereren. 

Hoe pakken wij het aan?

SEM gaat verder dan alleen een late cut-off-tijd waarmee bestellingen tot 23:00 nog dezelfde nacht verwerkt worden voor een zo snel mogelijke levering. Ook maken wij gebruik van duurzaam, gerecycled karton om de ecologische voetafdruk van ons en onze klanten te verminderen. Onze opslag is goed beveiligd met een Verisure beveiligingssysteem zodat jouw voorraad bij ons in veilige handen is. Daarnaast werken wij met de juiste tools en expertise om jouw bedrijf te voorzien van een optimale logistieke afhandeling. Daarbij doen wij er alles aan om jou te ontzorgen. Dat doen wij niet alleen met een inzichtelijk voorraadsysteem in de SEM Portal, maar ook door een fijne en vooral transparante omgang met elkaar. Zonder onverwachte kosten of andere haken en ogen. 

 

Waarom SEM Fulfilment?

·       Een late cut-off-tijd om 23:00 waardoor pakketten doorgaans de volgende dag al geleverd kunnen worden.
·       Duurzame verpakkingen van gerecycled karton
·       Een goed beveiligde opslaglocatie voor jouw webwinkel voorraad
·       Uitstekende service met de juiste tools en expertise om de logistieke afhandeling van jouw webshop tot een succes te maken. 
·       Een eigen portaal waar je in één oogopslag inzicht krijgt in je voorraad, de status van bestellingen en retouren en in de juiste data om te kunnen groeien met jouw webwinkel. 
·       Geen extra kosten voor inslag en opslag van goederen.
·       Een professioneel team welke voor je klaar staat om jouw E-fulfilment tot een succes te maken. 

Fulfilment wel of niet geschikt?

Heeft SEM Fulfilment vakantie?

Wij hebben geen vakantie, zodat jij dat wél kan hebben! Wij handelen jouw volledige logistieke proces af en zorgt ervoor dat de bestellingen die geplaatst worden in jouw webshop zo snel mogelijk naar de klanten verstuurd worden. Ook op zon- en feestdagen. En ook in de schoolvakanties. Ook gaan wij door, zodat jij dat niet hoeft te doen!
Wil jij graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we al je vragen kunnen beantwoorden en samen kunnen kijken wat SEM Fulfilment jouw bedrijf uit handen kan nemen en welke mogelijkheden wij jouw webwinkel kunnen bieden. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen is bedenken hoe je weer van je vrije tijd kan gaan genieten. 
Meer blogs bekijken
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?